Badrum

24/7 Jour nummer

tjänster

Kostnadseffektiv och smidig badrums-renovering

Anlita oss när det gäller badrumsrenovering till ett överkomligt pris. Vi hjälper dig med planering och använder enbart högkvalitativa verktyg för att skapa ett iögonfallande badrum till ditt hem.

Kostnadseffektiv badrumsrenovering

Ett badrum måste kännas både rätt, rent och säkert. Tillsammans med dig ser vi på VSK AB till att ditt badrum blir precis som du vill ha det. Vi genomför både små och stora projekt, allt från att byta handfat till att skapa en mer öppen planlösning av ditt badrum. Begär en offert direkt här på hemsidan, så tar vi kontakt med dig.

Bilder på badrumsrenovering

Våra kunder har alltid varit väldigt nöjda med vår smidiga och prisvärda badrumsrenovering. Här är en bild på vad vi har gjort tidigare. 

badrum-renovering-i-Skurup

Varför borde du renovera ditt badrum?

Att renovera sitt badrum kan bli en ganska stor investering, men som lönar sig i längden. Här listar vi några anledningar till varför det är bra att investera i just badrummet.

1. Energieffektivitet

Att vara mer energieffektiva är viktigare än någonsin. Just därför ser vi till att alla badrumsrenoveringar vi gör är både energieffektiva och kostnadseffektiva, och självklart också estetiskt tilltalande. Genom att välja handfat och toalettstol som är vattensnåla så minskas inte bara miljöpåverkan utan också er månadsavgift. 

2. Säkerhet  

Det finns ofta saker att förbättra när det gäller säkerheten i badrummet; som att ändra en kant som är för hög eller montera ett handtag att hålla i när du duschar. Vi prioriterar alltid säkerheten när vi renoverar, för att du ska slippa oroa dig.

3. Funktion

Funktion i ett badrum är lika viktigt som estetiken, och bidrar också ofta till ökad säkerhet. Kanske du behöver ett större handfat, eller en bättre kran? Ett funktionellt badrum gör ditt liv smidigare, och våra rörmokare ser till att göra det möjligt.

4. Estetik 

För att du ska trivas så bra som möjligt, är förstås också estetiken viktig. Här behöver vi din hjälp! Vi jobbar tillsammans för att uppnå det bästa alternativet för dig, och för att ge dig ett badrum du ska trivas i länge.

 5. Värde  

Sist men inte minst, så ökar också en väl genomförd badrumsrenovering värdet på din bostad. Även om du just nu planerar att bo kvar länge, är det ändå värt att ha i åtanke. En badrumsrenovering har du nytta av både nu, och i framtiden.

Var hittar du oss?

Vi finns tillgängliga i nästan hela södra Skåne. Du hittar oss i till exempel:

Skurup
Trelleborg
Ystad
Tomelilla
Skivarp
Svedala
Vellinge
Svarte
Genarp
Veberöd
Sjöbo
Staffanstorp
Dalby

Om du bor på en ort utanför listan, oroa dig inte, vi kan säkert hjälpa dig ändå!
Begär en offert så kontaktar vi dig så fort som möjligt. Eller, ring oss direkt. 

VSK AB
Måsvägen 4 | 274 36 | Skurup

Copyright © VSK AB. All Rights Reserved 2021.

offertförfrågan

Fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig för att diskutera ditt projekt och svara på dina frågor.

Genom att använda detta formulär accepterar du att vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.