Tjänster

24/7 Jour nummer

tjänster

vad vi kan erbjuda dig

VSK AB har funnits i VVS-branschen sedan 1992. Vi utför det mesta inom VVS och rörmokeri enligt branschregler, allt från avloppsstopp till badrumsrenovering. Läs mer om alla våra tjänster nedan.

Vår personal är erfaren och professionell. Företaget har också ansvarsförsäkring och certifikat för VVS-montör, Heta arbeten och ID06.

info

Våra tjänster

rörmokeri

Få specialiserad VVS-hjälp i nödsituationer, omedelbart. Oavsett problem så kan vi lösa det snabbt och effektivt. Vi hjälper dig med såväl stora som små problem och finns tillgängliga dygnet runt.

värmesystem

Få den absolut bästa servicen av värmesystem oavsett om det gäller byte, reparation eller uppgraderingar. Vi lovar att ditt värmesystem kommer att fungera felfritt i många år framöver om du anlitar oss.

Rör jour

Vår jourtjänst 24/7 hjälper dig vid akuta problem inom VVS. Oavsett om det gäller en nödsituation eller mindre problem så ska du inte tveka att kontakta oss för omedelbar reparation eller utbyte av din utrustning.

badrum

Anlita oss när det kommer till badrumsrenovering till ett överkomligt pris. Vi hjälper dig med planering och använder enbart högkvalitativa verktyg för att skapa ett iögonfallande badrum till ditt hem.

avlopp

Oavsett om du vill rensa ditt avlopp eller göra en grundlig undersökning så är vi det bästa valet för dig. Vi är utrustade med de senaste verktygen och utför bevisad teknik för att rensa och rengöra avloppet.

VSK AB
Måsvägen 4 | 274 36 | Skurup

Copyright © VSK AB. All Rights Reserved 2021.

offertförfrågan

Fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig för att diskutera ditt projekt och svara på dina frågor.

Genom att använda detta formulär accepterar du att vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.