VÄRMESYSTEM

24/7 Jour nummer

tjänster

VÄRMESYSTEM

Trasigt element eller problem med värmesystemet hemma? Se till att få den absolut bästa servicen av värmesystem oavsett om det gäller byte, reparation eller uppgraderingar. 
 
Vi lovar att ditt hems värmesystem kommer att fungera felfritt i många år framöver om du anlitar oss.
Välkommen till VSK AB

Välkommen till VSK AB VVS & Rörjour- Din Värme- och Klimatexpert?

Vi är din pålitliga partner när det gäller värmesystem, värmepumpar och golvvärme. Med passion och expertis utför vi allt inom dessa områden för att skapa bekväma, energieffektiva hem och arbetsplatser.

Vårt Fokus: Värme och Klimat

  • Värmesystem: Vi specialiserar oss på installation, underhåll och reparation av moderna värmesystem. Oavsett om det är centralvärme, radiatorer eller andra lösningar, vi har kompetensen för att hålla ditt utrymme varmt och inbjudande.

  • Värmepumpar: Vi erbjuder högeffektiva värmepumpar för att hålla temperaturen precis där du vill ha den. Våra experter hjälper dig att välja och installera den bästa lösningen för ditt behov.

  • Golvvärme: Maximera komforten och effektiviteten i ditt hem med golvvärme. Vi är specialister på installation och service av golvvärme, så du kan gå barfota på varma golv året runt.

Varför Välja Oss?

  • Erfarenhet: Med årtionden av erfarenhet i branschen har vi byggt upp en djupgående kunskap om värmesystem och klimatlösningar.

  • Kundfokus: Ditt komfort och nöjdhet är vår prioritet. Vi skräddarsyr lösningar som passar dina behov och din budget.

  • Högkvalitativa Tjänster: Vi levererar högkvalitativa tjänster med fokus på precision och professionalism.

Oavsett om du behöver rådgivning, installation, underhåll eller reparation, är vi här för dig. Kontakta oss idag för att skapa en bättre, mer komfortabel miljö.”*

Vilket värmesystem är bäst för dig? 

Värmepumpar

Här finns två olika sorters pumpar vi ska prata om. Först, en luft-vattenvärmepump.

En luft-vattenvärmepump använder både uteluften och ett vattenburet system för att värma upp ditt hus. Det positiva med en värmepump är att den kan spara ungefär 60% av husets behov av både varmvatten och värme. Detta system är tyvärr ofta ganska dyrt, upp till 100 000 kronor.

Den andra sorten av värmepump är en luft-luftvärmepump.

En luft-luftvärmepump kostar en hel del mindre än en luft-vattenvärmepump. Den fungerar som komplement till direktverkande el, alltså el-element. 

Med luft-luftvärmepump kan du minska behovet för el med upp till 55%, och därmed sänka din energikostnad. Med dagens elpriser, speciellt här i Skåne, gör det att det tyvärr ändå kan bli rätt kostsamt. Du kan även använda en luft-luftvärmepump som luftkonditionering. Men tyvärr kan en luft-luftvärmepump inte värma vatten, alltså vattnet till kranar och dusch.

Direktverkande el

Den tredje sorten av värmesystem är direktverkande el. 

Direktverkande el innebär låg investeringskostnad och låg energiförlust. Systemet är enkelt att styra, och själva värmen kommer från el-element och/eller golvvärme. Den största nackdelen är de höga kostnader som vi ser i elmarknaden just nu, och som kan göra att det här värmesystemet kan bli väldigt dyrt.

Är du sugen på att byta ut eller reparera ditt värmesystem? Begär en offert eller ring oss, så tar vi kontakt så fort som möjligt!

Var hittar du oss?

Vi finns tillgängliga i nästan hela södra Skåne. Du hittar oss i till exempel:

Skurup
Trelleborg
Ystad
Tomelilla
Skivarp
Svedala
Vellinge
Svarte
Genarp
Veberöd
Sjöbo
Staffanstorp
Dalby

Om du bor på en ort utanför listan, oroa dig inte, vi kan säkert hjälpa dig ändå!
Begär en offert så kontaktar vi dig så fort som möjligt. Eller, ring oss direkt. 

Välkommen till VSK AB

VSK AB
Måsvägen 4 | 274 36 | Skurup

Copyright © VSK AB. All Rights Reserved 2021.

offertförfrågan

Fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig för att diskutera ditt projekt och svara på dina frågor.

Genom att använda detta formulär accepterar du att vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.